Els 25 hotels més ben valorats de tot l'Estat

Onze dels 25 allotjaments 'top' del rànquing de TripAdvisor són a Catalunya, xifra que representa el 44% del total

La terrassa de Casa Camper Hotel Barcelona, el millor hotel d'Espanya | Cedida La terrassa de Casa Camper Hotel Barcelona, el millor hotel d'Espanya | Cedida

Has tornat de les vacances i ja enyores aquella desconnexió? Encara et queden lluny i necessites un break? T'agradaria fer una escapada el cap de setmana, però no saps on anar? Sovint, trobar allotjament pot convertir-se en una odissea: opinions a dojo, hotels molt ben valorats, d'altres no tant però més econòmics... Mires i remires les fotos, llegeixes els altres viatgers i en selecciones uns quants com a preferits. "I ara, què faig?", et preguntes. Cadascú és un món, però quan el món coincideix és per alguna cosa. Els Traveler’s Choice Hoteles han premiat 25 hotels a tot Espanya per ser els més ben valorats pels usuaris de TripAdvisor. D'aquests 25, 10 són de Barcelona i, sumant-hi el de Lloret de Mar, 11 de 25 hotels pertanyen a Catalunya, l'únic territori de tot l'Estat amb més hotels dins del rànquing, el 44% del total. De fet, els dos primers són a la capital catalana i Madrid només compta amb quatre allotjaments en aquesta classificació.

Més info: Les 25 destinacions 'top' d'aquest estiu

A la primera plaça del podi s'hi troba la Casa Camper, un hotel situat en ple casc antic de la ciutat comtal -entre el Macba i el Mercat de la Boqueria- i que va veure la llum el 2005, ara fa 14 anys, i que va ser remodelat el 2015 per ampliar-lo de 25 a 40 habitacions. L'allotjament compta a més amb un restaurant amb una Estrella Michelin. Amb més de 2.200 opinions, els viatgers el puntuen amb cinc de cinc estrelles i el qualifiquen de "perfecte", "una grata sorpresa" o "càlid i excel·lent servei". El segueix l'H10 Casa Mimosa, que es troba a prop de la Pedrera de Barcelona. Amb també cinc estrelles, els usuaris destaquen la seva "comfortabilitat" o "l'agradable terrassa".

La tercera plaça és per a l'hotel Abadia Retuerta Le Domaine a Sardón de Duero situat entre explotacions vinícoles; i ja, a la quarta posició, hi treu el cap el primer classificat de la capital espanyola, el Relais & Châteaux Hotel Orfila, un palauet situat a la zona residencial de Madrid, tots dos amb també cinc estrelles.

 

Mallorca amb el Port d'Alcúdia, Menorca amb Es Castell, Fuerteventura i Gran Canaria, Astúries, Andalusia i Navarra també entren en el rànquing, però, segons les opinions dels viatgers i d'acord amb els premis que atorga la plataforma, Catalunya s'emporta la palma amb 11 hotels de 25 guardonats. I és que Catalunya sol ser una de les destinacions preferides pel turisme estranger, on més solen gastar i on més nits hi passen. El turisme d'oci, però també el de negoci, que ja ha convertit Barcelona en un referent mundial del turisme de congressos.

I no només això. La capital catalana entra dins del rànquing de les 30 millors tech cities del món, està considerada com a una de les millors ciutats del planeta per trobar feina i, en definitiva, és la cinquena millor ciutat del món segons un informe de l'assessora de turisme i economia nord-americana Resonance.

Barcelona, Catalunya... Un "país petit", com cantava Lluís Llach, "que des de dalt d'un campanar sempre es pot veure el campanar veí". I tu, què prefereixes? La marxa de l'urbanisme, la pau de la muntanya o el relax del mar? 

Més informació
Les 10 millors aerolínies del món
Els carrers més transitats d'Europa
Les 30 millors 'tech cities' del món
Avui et destaquem
El més llegit