Els 25 hotels més ben valorats de tot l'Estat

Onze dels 25 allotjaments 'top' del rànquing de TripAdvisor són a Catalunya, xifra que representa el 44% del total

La terrassa de Casa Camper Hotel Barcelona, el millor hotel d'Espanya | Cedida La terrassa de Casa Camper Hotel Barcelona, el millor hotel d'Espanya | Cedida

Has tornat de les vacances i ja enyores aquella desconnexió? Encara et queden lluny i necessites un break? T'agradaria fer una escapada el cap de setmana, però no saps on anar? Sovint, trobar allotjament pot convertir-se en una odissea: opinions a dojo, hotels molt ben valorats, d'altres no tant però més econòmics... Mires i remires les fotos, llegeixes els altres viatgers i en selecciones uns quants com a preferits. "I ara, què faig?", et preguntes. Cadascú és un món, però quan el món coincideix és per alguna cosa. Els Traveler’s Choice Hoteles han premiat 25 hotels a tot Espanya per ser els més ben valorats pels usuaris de TripAdvisor. D'aquests 25, 10 són de Barcelona i, sumant-hi el de Lloret de Mar, 11 de 25 hotels pertanyen a Catalunya, l'únic territori de tot l'Estat amb més hotels dins del rànquing, el 44% del total. De fet, els dos primers són a la capital catalana i Madrid només compta amb quatre allotjaments en aquesta classificació.

Més info: Les 25 destinacions 'top' d'aquest estiu

A la primera plaça del podi s'hi troba la Casa Camper, un hotel situat en ple casc antic de la ciutat comtal -entre el Macba i el Mercat de la Boqueria- i que va veure la llum el 2005, ara fa 14 anys, i que va ser remodelat el 2015 per ampliar-lo de 25 a 40 habitacions. L'allotjament compta a més amb un restaurant amb una Estrella Michelin. Amb més de 2.200 opinions, els viatgers el puntuen amb cinc de cinc estrelles i el qualifiquen de "perfecte", "una grata sorpresa" o "càlid i excel·lent servei". El segueix l'H10 Casa Mimosa, que es troba a prop de la Pedrera de Barcelona. Amb també cinc estrelles, els usuaris destaquen la seva "comfortabilitat" o "l'agradable terrassa".

La tercera plaça és per a l'hotel Abadia Retuerta Le Domaine a Sardón de Duero situat entre explotacions vinícoles; i ja, a la quarta posició, hi treu el cap el primer classificat de la capital espanyola, el Relais & Châteaux Hotel Orfila, un palauet situat a la zona residencial de Madrid, tots dos amb també cinc estrelles.

 

Mallorca amb el Port d'Alcúdia, Menorca amb Es Castell, Fuerteventura i Gran Canaria, Astúries, Andalusia i Navarra també entren en el rànquing, però, segons les opinions dels viatgers i d'acord amb els premis que atorga la plataforma, Catalunya s'emporta la palma amb 11 hotels de 25 guardonats. I és que Catalunya sol ser una de les destinacions preferides pel turisme estranger, on més solen gastar i on més nits hi passen. El turisme d'oci, però també el de negoci, que ja ha convertit Barcelona en un referent mundial del turisme de congressos.

I no només això. La capital catalana entra dins del rànquing de les 30 millors tech cities del món, està considerada com a una de les millors ciutats del planeta per trobar feina i, en definitiva, és la cinquena millor ciutat del món segons un informe de l'assessora de turisme i economia nord-americana Resonance.

Barcelona, Catalunya... Un "país petit", com cantava Lluís Llach, "que des de dalt d'un campanar sempre es pot veure el campanar veí". I tu, què prefereixes? La marxa de l'urbanisme, la pau de la muntanya o el relax del mar? 

Més informació
Les 10 millors aerolínies del món
Els carrers més transitats d'Europa
Les 30 millors 'tech cities' del món
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit