Treballar en aquestes startups és tenir molta feina assegurada i, també, molta diversió | iStock
Treballar en aquestes startups és tenir molta feina assegurada i, també, molta diversió | iStock

Les 10 millors startups per treballar a Barcelona

Glovo es planta a la primera posició i és la que més finançament ha rebut amb 152 milions d'euros

Acceptaries treballar en una empresa tecnològica, dinàmica, divertida, amb bon ambient i, sobretot, plena de reptes per endavant? T'imagines, a més, que aquesta empresa és de nova creació i entre tot l'equip la catapulteu cap a la fama? I, si a més, l'empresa està a Barcelona? Si diries que sí amb els ulls tancats a una oferta així, aquest és el teu rànquing. Segons Silicon Canals, un dels blogs sobre startups més influent dels Països Baixos, a la capital catalana "estan naixent startups molt interessants que estan contractant nous talents". I, entre elles, les que venen a continuació, són les 10 millors considerades per treballar-hi aquest 2019.

Més info: Les 90 millors empreses per treballar a Catalunya

Glovo es planta a la primera posició i és la que més finançament ha rebut amb 152 milions d'euros. La plataforma de delivery ja opera en 100 ciutats de tot el món i la seva aplicació compta amb més de tres milions d'usuaris a 22 països i més de 10.000 establiments associats.

Gràcies a l'última ronda de finançament de 33 milions d'euros que va tancar Red Points fa pocs dies amb l'objectiu d'ampliar el seu lideratge, escala fins a la segona posició del rànquing amb un finançament rebut de 90,6 milions d'euros. A la companyia que proporciona solucions contra la pirateria, hi treballen 130 persones, han ajudat més de 500 clients, parlen més de 10 llengües i s'han begut més de 3.000 cafès, asseguren. Operen des de Barcelona i des de Nova York. 

 

La segueixen el cercador de viatges de feina Travel Perk i el cercador de feina Corner Job. La primera amb un finançament de 65,3 milions d'euros, la segona amb 59,7 milions d'euros. En la cinquena posició hi ha Typeform, una plataforma de creació d'enquestes que ha rebut, de moment, un finançament de 47,2 milions d'euros; ID Finance -dedicada a les finances digitals- amb 45,5 milions d'euros i Badi amb 41 milions d'euros. 

Ja amb menys finançament, però també en el top de les startups que més estan triomfen a Barcelona, s'hi troba la xarxa social de moda 21 Buttons, amb 27,1 milions d'euros; The Hotels Network -dedicada a potenciar les reserves directes dels hotels-, amb 3,4 milions; i la startup d'Intel·ligència Artificial Restb.ai, amb 2,9 milions.

 

10 startups a la caça i captura de talent. Un talent digital que encara és escàs a Catalunya, que compta amb un  28,65% d'atur juvenil. Llavors, per què no es cobreixen aquestes places? Deia Michael Jordan que "el talent guanya partits, però el treball en equip i la intel·ligència guanyen campionats". I en totes aquestes startups, l'aposta és segura i la fórmula perfecte: talent, equip i intel·ligència, tres ingredients essencials que busquen persones que encaixin en aquesta recepta.

Més informació
Les 50 millors ciutats del món per trobar feina
Els 10 millors països del món per jubilar-se
Els 50 'think tank' més influents del món
Avui et destaquem
El més llegit