Glovo opera a 100 ciutats i suma tres milions d'usuaris

L'aplicació comença a funcionar a Ankara, capital de Turquia i segona ciutat més poblada del país

Els 'glovers' són un dels pilars de Glovo| Cedida Els 'glovers' són un dels pilars de Glovo| Cedida

Glovo ja opera en 100 ciutats de tot el món i la seva aplicació compta amb més de tres milions d'usuaris a 22 països i més de 10.000 establiments associats.

En un comunicat, l'aplicació, que permet comprar, rebre i enviar al moment productes a la mateixa ciutat, ha detallat que l'última incorporació és la ciutat d'Ankara, capital de Turquia i segona ciutat més poblada del país.

La companyia assoleix aquesta nova fita després d'haver iniciat les seves operacions en 13 països més durant el passat 2018: Argentina, l'Uruguai, Guatemala, Panamà, Costa Rica, l'Equador, el Marroc, Egipte, Turquia, Geòrgia, Ucraïna, Romania i Kenya.

A les zones en què la plataforma ja estava present a Europa del sud, Europa de l'est, Àfrica i Amèrica Llatina, s'han produït incorporacions com les localitats de Tenerife, León, Santiago de Compostel·la, Torí, Casablanca, el Caire, Bucarest i Istanbul.

Glovo planeja continuar la seva expansió internacional al llarg d'aquest 2019, i iniciar operacions en nous països i ciutats de tot el món.

Més informació
Inspecció de Treball: els 'riders' de Glovo són falsos autònoms
Un jutjat de Madrid sentencia que un treballador de Glovo és un fals autònom
Glovo nomena vicepresident d'enginyeria a un antic directiu d’Uber
Avui et destaquem
El més llegit