Set anys de periodisme amb valors

Sempre he pensat que, en èpoques de crisi, les persones més preparades per tirar endavant i fer front a qualsevol situació són els emprenedors, per diversos motius. Els emprenedors neixen en el què pot considerar-se un entorn crític: sense clients i sense diners. Per tant, la crisi és la seva situació de normalitat i, per aquest motiu, el seu grau de preparació per afrontar situacions complicades és més elevat.

"En èpoques de crisi, les persones més preparades per tirar endavant i fer front a qualsevol situació són els emprenedors"

En aquest context, al sector de la premsa (un dels que va patir més durament la passada crisi) va començar fa 7 anys una nova iniciativa: VIA Empresa. Mentre la resta de mitjans reduïa plantilles o desapareixia, a Catalunya va néixer una nova forma de fer periodisme. Un periodisme de qualitat, en positiu; que destinava espai a les coses bones que passaven al país. Que informava amb valors. A molts empresaris ens va interessar aquesta nova forma de fer periodisme i, poc temps després, VIA Empresa va esdevenir una de les capçaleres diàries a consultar si un volia estar informat.

A Grupo SIFU ens agrada dir que no només cal fer bé la teva feina, sinó que cal fer, a més, el bé amb el teu treball. En els nostres 25 anys d'història és el que hem estat fent i predicant i, amb VIA Empresa, hem trobat algú que ho fa bé i ajuda als altres.

I és que un periodisme amb valors és clau per a les empreses socialment competitives i responsables com Grup SIFU. Companyies que necessiten tenir cabuda en l'agenda informativa dels mitjans i que no sempre troben una resposta per part d'aquests.

"I és que un periodisme amb valors és clau per a les empreses socialment competitives i responsables com Grup SIFU"

Gràcies a VIA Empresa per demostrar que un nou periodisme és possible. I, sobretot, per estar avui, donant suport, en la qual probablement serà la crisi més dura que viurà la nostra generació i per trobar sempre bones notícies per encoratjar-nos a seguir.

Felicitats i ànims per tirar endavant.

Més informació
Accions i contradiccions per l'emergència climàtica
Greta Thunberg... discapacitat o capacitat?
Avui et destaquem
El més llegit