25 empreses milloren la seva competitivitat en el projecte VIA-C

El Projecte VIA C ha estat dissenyat per ajudar a les pimes a implementar accions de millora real dels seus resultats

Els ajuntaments de la Riera de Caldes han ofert serveis de consultoria empresarial a pimes de menys de 50 treballadors ubicades als municipis La Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat, a través del projecte Via-C, del qual s'han beneficiat 25 empreses.

El Projecte VIA C ha estat dissenyat per ajudar a les pimes a implementar accions de millora real dels seus resultats, i ha prioritzat la intervenció a petites empreses amb potencial de creixement i que vulguin maximitzar-lo, i també a petites i mitjanes empreses que estan passant per dificultats i vulguin resoldre-les.

Per portar a terme els assessoraments, des dels ajuntaments de la Riera de Caldes s'han contractat els serveis de cinc consultores especialitzades: Avenç Assessors, especialistes en consultoria financera; Interfase, especialistes en assessorament generalista i reflexió estratègica a pimes industrials; Mercaconsult, especialitzats en assessoraments generalista a comerços, hostaleria i serveis; Optima Consulting, especialitzats en anàlisi i gestió de costos; i System Group, especialistes en reestructuració estratègica i internacionalització per a pime.

El treball de consultoria es fa necessàriament en estreta col·laboració amb l'empresari, i es caracteritza per compartir les oportunitats de millora, fer evidents els problemes, crear la necessitat de millora, obtenir impacte en resultats amb actuacions immediates eficaces i crear les bases d'una relació amb les empreses de mig/llarg termini.

 

Els principal àmbits treballats han estat promoure l'eficiència en les operacions i els serveis, promoure la millora de la gestió comercial, el màrketing i l'orientació al client, promoció de la innovació i la planificació estratègica, orientar la gestió financera i apropar-la a l'activitat quotidiana.

Properament s'obrirà la convocatòria per al projecte VIA-C 2015. Les empreses interessades poden inscriure's mitjançant aquest formulari.

 

Avui et destaquem
El més llegit