La 7a fira aeronàutica Lleida Air Challenge tanca amb més de 4.000 visitants

Durant els dos dies, l'aeroport de Lleida-Alguaire ha rebut l'arribada de 85 aeronaus per assistir al certamen

Alguns dels helicòpters exposats a la 7a Lleida Air Challenge | ACN Alguns dels helicòpters exposats a la 7a Lleida Air Challenge | ACN

La 7a Fira Lleida Air Challenge, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a l'aeroport de Lleida-Alguaire, ha tancat les portes amb una afluència de més de 4.000 visitants, que han pogut visitar el prop del centenar d'expositors participants i assistir i prendre part en un seguit d'activitats relacionades amb el món de l'aeronàutica. Durant els dos dies de la fira, a l'aeroport hi han arribat 85 aeronaus visitants procedents en la seva majoria de Catalunya i la resta de l'Estat. Enguany el certamen ha reforçat el paper professional amb un centenar d'expositors i també ha destacat l'increment d'empreses del sector dels drons, que han comptat amb un espai per a demostracions.

El director de l'aeroport de Lleida-Alguaire, Antoni Serra, ha valorat molt positivament la "forta empenta" amb què ha tornat enguany la fira, després de dos anys de no poder-se celebrar per causa de la pandèmia. En aquest sentit, més enllà de les xifres de persones i aeronaus visitants, ha ressaltat el fet que s'hagi superat en una vintena el nombre dels expositors presents respecte de l'última edició, i que, en el seu conjunt, hagin representat tots els vectors d'activitat en què treballa actualment l'aeroport, com són el comercial, el tecnològic, l'industrial, el new space i la formació.

Serra ha destacat el paper de la fira Lleida Air Challenge com a "plataforma de coneixements, innovació i negoci capaç de generar sinergies professionals que es vagin traduint en un augment de la implantació empresarial a l'aeroport".

Avui et destaquem
El més llegit