CA | ES

L'Aeroport de Reus supera el mig milió d'usuaris

Ryanair es manté com a companyia líder transportant un terç dels viatgers, mentre que Jet2 es consolida en el segon lloc

L'Aeroport de Reus L'Aeroport de Reus

L'Aeroport de Reus manté les bones xifres dels darrers mesos i torna a incrementar el nombre d'usuaris el mes de juliol. Segons les dades facilitades per Aena, la infraestructura del Baix Camp tanca el darrer mes amb 196.227 passatgers, un 17,1% més que en el mateix període de l'any passat.

Des de principi d'any, Reus ha superat ja el mig milió d'usuaris (559.719 passatgers), el que suposa un increment del 26,2% respecte als set primers mesos del 2016.

Pel que fa a les operacions, durant el mes de juliol s'han fet 2.182 moviments, un 11,8% més que en el mateix període de l'any passat. Entre el gener i el juliol, l'Aeroport de Reus acumula 9.413 operacions, un 13,7% més que en els primers set mesos de 2016.

Les dades d'Aena també permeten veure com la irlandesa Ryanair es manté com l'aerolínia predominant a Reus, transportant un terç dels passatgers (64.385) el juliol. La segueix Jet2, amb 43.346 passatgers.

Més informació
L'Aeroport de Reus rep el primer vol de Barrhead Travel
Reus tindrà vol directe amb Polònia durant l'estiu
L'aeroport de Reus repunta amb les rutes britàniques
Avui et destaquem
El més llegit