L’Ajuntament de l’Hospitalet ajuda a crear 143 llocs de feina

El municipi participa en la creació de 78 noves empreses durant el 2017

Durant el 2017, s'han organitzat unes 58 activitats formatives per emprenedors i empresaris Durant el 2017, s'han organitzat unes 58 activitats formatives per emprenedors i empresaris

L’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa situada a Gornal Activa, ha participat en la creació de 78 noves empreses durant el 2017 que han generat 143 llocs de feina.

A més del suport als emprenedors, durant el 2017 s’ha reforçat el suport a les empreses amb 141 accions de consolidació de negocis ja existents. D’altra banda, s’han organitzat 58 sessions formatives que han comptat amb la participació de 630 persones del món de l’empresa.

Gornal Activa ha rebut la certificació Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE), un servei que, a banda d’informar i assessorar, ajuda a completar tots els tràmits de constitució d’una empresa. El consistori també s’ha adscrit al sistema de Finestreta Única Empresarial de l’Administració Oberta de Catalunya per facilitar que les empreses puguin fer els tràmits de creació d’una empresa a través d’internet.

Més informació
Lidl inverteix 2,5 MEUR en un supermercat a l'Hospitalet
El Centre Gornal Activa de l'Hospitalet facilita la creació de 28 empreses
La creació d'ocupació pren embranzida al Baix Llobregat
Avui et destaquem
El més llegit