Albert Adrià i Torrons Vicens innoven amb cervesa i tiramisú

L'objectiu de la marca és combinar la tradició de l'empresa amb la innovació del cuiner

Stand de Torrons Vicens a la FIra del Torró d'Agramunt | ACN Stand de Torrons Vicens a la FIra del Torró d'Agramunt | ACN

Albert Adrià i Torrons Vicens s'han unit per presentar noves creacions, combinant la innovació del xef amb la tradició de la marca. Han fet torró de cervesa i de tiramisú. El primer compta amb una base de ganache de xocolata blanca i cervesa Inèdit de Damm cobert amb una capa de xocolata amb llet. El de tiramisú, per altra banda, està elaborat a partir d'una mescla de mascarpone, ou i marsala sobre un pa de pessic banyat amb cafè i licor de marsala. Tot això, està cobert d'una fina capa de xocolata blanca i cafè empolsat amb cacau. 

Aquestes dues varietats s'afegeixen a la línia Adrià Natura de la marca, que ja havia col·laborat altres vegades amb el xef del restaurant Tickets de Barcelona. Torrons Vicens també ha comptat amb la participació de Marc Ribas, presentador dels programes de televisió Cuines i Joc de Cartes. Junts, han presentat a la Fira del Torró d'Agramunt, un torró picant que conté tabasco i sal.    

La innovació de Vicens

Aquestes novetats formen part de l'estratègia de Torrons Vicens en innovació. La marca artesana ha presentat altres novetats de cara al Nadal d'enguany: variacions d'un cremós d'ametlla amb galeta, torró tou d'ametlla amb taronja, cruixent de coco, praliné de torró d'Agramunt amb xocolata a la pedra i torró de maduixes amb nata. 

Més informació
Torrons d'alga Nori o de Toffe: les novetats d'Agramunt per Nadal
El torró català que fa Nadal
Torrons artesans amb R D i
Avui et destaquem
El més llegit