Amazon obrirà un centre logístic a l'Alt Empordà

El nou centre logístic d'Amazon és el primer de la demarcació de Girona i crearà 200 llocs de feina

El nou centre logístic d'Amazon a l'Alt Empordà | Cedida El nou centre logístic d'Amazon a l'Alt Empordà | Cedida

L'empresa de comerç electrònic Amazon obrirà un nou centre logístic al Far d'Empordà durant el 2022. La multinacional està construint la instal·lació en un solar de 85.000 metres quadrats al polígon industrial Logis Empordà. La previsió de la companyia és crear 200 llocs de treball. El centre logístic gironí, el primer de la província, se sumarà als del Prat de Llobregat, Martorelles i Castellbisbal. A més, Amazon també té un centre de distribució a Barberà del Vallès i set estacions logístiques (Rubí, Montcada i Reixac, Mollet del Vallès, Parets, Tarragona i dos a Barcelona). 

Amazon ha argumentat la inversió per "satisfer la demanda dels clients i donar suport al creixent número de petites empreses independents" que venen a través de la plataforma. "Estem orgullosos d'ampliar les nostres operacions a Espanya amb aquest nou centre logístic per respondre a la creixent demanda de clients i seguir creant llocs de treball d'alta qualitat", ha explicat Fred Pattje, director d'Amazon Customer Fulfillment a França, Itàlia i Espanya. 

L'alcalde del Far d'Empordà, Jaume Arnall, ha assenyalat que l'arribada d'Amazon és "una molt bona notícia" pel poble, per l'Alt Empordà i per la demarcació de Girona. Arnall creu que l'empresa de comerç electrònic servirà per posicionar la comarca com un "important node logístic" que a més, vindrà acompanyat de la creació de "centenars de llocs de treball" de forma directa i indirecta. A més, considera que això implicarà una dinamització de l'economia al territori i impulsarà noves oportunitats laborals a la població.

Avui et destaquem
El més llegit