Aticco convertirà l'antiga seu del PDeCAT en un 'coworking'

La startup ocuparà els 2.200 metres quadrats de superfície, distribuits en set plantes, que el fons d'inversió Summit Venture Partners ha comprat recentment

La seu del PDeCAT al carrer de Provença
La seu del PDeCAT al carrer de Provença

L'empresa catalana Aticco ha llogat les oficines de l'antiga seu del PDeCAT del carrer Provença de Barcelona i les destinarà a crear espais de coworking per a companyies. Aticco ocuparà els 2.200 metres quadrats de superfície, distribuïts en set plantes, que el fons d'inversió Summit Venture Partners ha comprat recentment, segons ha informat la consultora Forcadell, que ha gestionat l'operació.

La consultora ha arribat a un acord amb la startup per llogar-los en exclusiva tot l'edifici. A més, l'estratègia de creixement de l'empresa catalana contempla expandir la marca i, precisament per això, continua buscant noves ubicacions a Barcelona per l'any vinent, però també a altres ciutats d'Espanya i d'Europa.

La inauguració serà l'abril del 2019 i Aticco hi afegirà una piscina i un gimnàs per completar les dues terrasses, el jardí i les places d'aparcament de les quals ja disposa l'edifici. L'empresa va ser fundada el 2016 i va començar la seva activitat a la Ronda Sant Pere de Barcelona, en un espai de 1.000 metres quadrats, que els ha incrementat fins els 14.000 a dia d'avui.

El Partit Demòcrata Europeu Català deixa la seu del carrer de Provença i es mudarà a unes noves oficines al districte del 22@ de Barcelona.

Més Informació
València inaugura el 'coworking' Breakers Hub
Neix Rusc de turisme, el primer 'coworking' del sector
Olot reobre uns antics magatzems com a 'coworking'
Avui et destaquem
Comentaris