Audi reobre l'activitat dels rodatges al Garraf

Els operaris de la producció s'han sotmès a tots els preceptes i prevencions que es proposen en els protocols de la indústria audiovisual

El rodatge d'Audi al Garraf | Cedida El rodatge d'Audi al Garraf | Cedida

Un anunci per l'automobilística Audi ha reobert la producció de rodatges als municipis del Garraf. Segons informen en un comunicat, des del NODE Film Clúster, impulsat per l'Agència NODE Garraf, s'ha facilitat l'operativa i la logística d'aquest enregistrament. De fet, els operaris de la producció s'han sotmès a tots els preceptes i prevencions que es proposen en els protocols de la indústria audiovisual arran la pandèmia de covid-19, sense que això hagi alterat la dinàmica del rodatge.

Aquest rodatge, subratllen, "suposa el primer esglaó de la recuperació d'aquesta activitat molt en auge al conjunt de la demarcació costa de Barcelona". Per les properes setmanes es preveu un retorn acusat de les produccions fotogràfiques i audiovisuals, tant publicitàries com de sèries televisives.

D'aquesta manera, des de NODE Film Clúster es treballa per multiplicar aquesta activitat, que aporta recursos i promou una especialització per part dels proveÏdors locals; i alhora afavoreix la notorietat de marca i l'atractiu turístic de la destinació. 

I no només això. Segons apunten, aviat s'anunciarà la signatura de convenis de col·laboració per part de l'Agència NODE Garraf, com el que es va rubricar amb Finca Mas Solers, tot just abans del confinament. Aquests acords, sostenen, "enriqueixen el catàleg de localitzacions que es posen a disposició dels productors".

Avui et destaquem
El més llegit