Barcelona Activa licita les formacions fins al 2027

El consistori anuncia una inversió de 5,6 milions d'euros a projectes formatius en fins a 33 especialitats

La seu de Barcelona Activa | EP La seu de Barcelona Activa | EP

Barcelona Activa ha obert el període de presentació per licitar les formacions dels pròxims cinc anys. L'agència de suport a l'empresa del consistori barceloní oferirà sessions relacionades amb l'emprenedoria, l'ocupabilitat i el suport a les empreses, amb un total de 33 especialitats a què destinarà 5,6 milions d'euros.

Segons ha anunciat Barcelona Activa, les formacions dels pròxims cursos incorporaran objectius d'eficiència social com plans d'igualtat o mesures de conciliació. L'agència escollirà les propostes formatives que més s'adeqüin a les demandes del mercat de treball actuals per donar respostes a una "economia digital i sostenible" com l'actual. Entre les línies formatives destacarà la incorporació de les formacions en Big Data.

Els contractes per a l'execució de les formacions tenen un valor superior a 1 milió d'euros, segons ha comunicat l'agència, i s'allargaran fins a l'any 2027. Amb aquesta licitació, Barcelona Activa oferirà aquestes formacions especialment a pimes de la ciutat, autònoms o UTE que ofereixin qualitat en la seva formació – cadascun susceptible d'adjudicar-se fins a dos lots. Les formacions licitades començaran el juliol de 2022, mentre que les licitades fa quatre anys estaran vigents fins al juny d'enguany.

Més informació
Barcelona Activa oferirà mentoratge a 20 pimes de la ciutat
Barcelona Activa premia ConviureNet, Equal Saree i Les Mercedes
Barcelona Activa aprova un pressupost de 55,5 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit