Barcelona acull la convenció de cinema més gran d’Europa

Walt Disney Studios o Warner Bros són alguns dels estudis que presentaran les seves novetats a Barcelona

Barcelona es converteix durant uns dies amb la capital del cinema | Cedida Barcelona es converteix durant uns dies amb la capital del cinema | Cedida

Barcelona es converteix durant uns dies en l'epicentre del cinema amb la celebració de la 30a edició de CineEuropa, la trobada més important dels professionals de la indústria cinematogràfica a Europa. El Centre de Convencions Internacional de Barcelona és l'escenari de la fira, que reunirà més de 2.500 exhibidors i distribuïdors d’arreu del món del 4 al 7 d’octubre. Walt Disney Studios, Paramount Pictures, Universal Pictures International o Warner Bros són alguns dels estudis que passaran per la capital catalana per mostrar els seus nous treballs.

Produïda per The Film Expo Group, CineEurope és la convenció oficial de la Unió Internacional de Cinemes, una associació professional internacional que representa a exhibidors de cinema i a les seves associacions nacionals de 39 països europeus amb la intenció de promoure el valor social, cultural i econòmic del cinema a Europa i al món.

Santiago Segura i Charles Rivkin

La convenció comptarà amb les presentacions exclusives de les noves produccions dels grans estudis de Hollywood i d'Europa, així com del cinema independent, a més de xerrades i seminaris. 

CineEurope també té una àrea d’exposició de 9.000 metres quadrats amb les últimes tecnologies cinematogràfiques, serveis i comoditats per a sales de cinema. Entre els convidats hi ha l'actor i director Santiago Segura; la productora María Luisa Guitérrez o el CEO i president de la Motion Picture Assotiaction, Charles Rivkin.

Avui et destaquem
El més llegit