Barcelona invertirà 4,5 MEUR en posar al dia els mercats municipals

El gruix principal es destinarà a l’arranjament dels interiors dels diferents equipaments

El mercat de la Boqueria | ACN El mercat de la Boqueria | ACN

L’Ajuntament de Barcelona - a través de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona (IMMB) - invertirà un total de 4,5 milions d’euros en la millora de la xarxa de mercats municipals de la ciutat durant els propers mesos. D’una banda, hi ha una partida de més de 3 milions d'euros que es destinarà a l’arranjament dels interiors d’aquests equipaments. Concretament, s’arreglarà la pintura de paraments interiors i es faran millores de serralleria, amb especial atenció a les zones d’aparcament, les de logística i planta de vendes.

D’altra banda, 1,4 milions d'euros aniran destinats a canviar el paviment del mercat de la Boqueria. Està previst que les actuacions comencin el gener i tinguin una durada de 10 setmanes. Aquestes es duran a terme per fases per tal d’afectar el mínim possible l’activitat diària del mercat.

Finalment, s’ha aprovat el projecte per a la instal·lació de sistemes de control de coloms. Té un pressupost de licitació d’uns 661.000 euros i la voluntat és poder iniciar les obres abans que finalitzi l’any.

Avui et destaquem
El més llegit