Barcelona impulsa mesures per a la conciliació laboral

L’Ajuntament proposa actuacions com avançar els horaris de la televisió local i conscienciar a la població de la importància de dormir

Presentació de les mesures del Pacte del Temps | Cedida Presentació de les mesures del Pacte del Temps | Cedida

L’Ajuntament de Barcelona ha presentat, en el marc de la 5a Setmana dels Horaris, el Pacte del Temps, amb 28 noves mesures municipals i 29 actuacions concretes per part de les empreses que volen incidir en l’organització del temps quotidià i aconseguir una millor conciliació de la vida personal i professional.

L’acord renova el compromís de Barcelona per avançar cap a una integració d’un model de vida més saludable, eficient i equilibrat, expliquen en un comunicat. Una de les mesures és una campanya de sensibilització ciutadana sobre la importància de dormir i de fer els àpats en horaris saludables. Així mateix, la cadena de televisió Betevé també avançarà els horaris de la seva graella per adaptar-se a la nova organització del temps.

En termes educatius, les actuacions inclouen, entre d’altres, una prova pilot a l’Escola Bressol Aurora, que habilitarà dos torns del servei adaptats a les necessitats de les famílies.

D’altra banda, des de Barcelona Activa impulsaran l’acompanyament a les empreses per tal que implementin mesures de la Reforma Horària en la seva organització.

Més informació
Ja som a la 5a Setmana dels Horaris
Contra el canvi d'hora: no al 'jet lag' social
Assolir l'Objectiu 2025
Avui et destaquem
El més llegit