El primer neobanc de Barcelona

La nova Fintech Bnc10 ofereix un compte i targeta gratuïtes per gestionar les finances des d'una app ràpida, fàcil i intuïtiva

Bnc10 és el primer neobanc de Barcelona Bnc10 és el primer neobanc de Barcelona

Bnc10 és el nom del primer neobanc nascut a Barcelona. Fundat per Manel Vallet, que és el president executiu, David Montanyà i William McCahey, i liderat per Albert Llorens (CEO), Bnc10 és la primera alternativa digital a la banca convencional creada a la capital catalana, amb una alta vocació internacional i clar compromís social.

Més info: Bancs i 'fintech': un binomi de la transformació digital

L'objectiu de Bnc10 és ajudar als clients a gestionar les despeses i moviments del dia a dia des d'una app ràpida, fàcil i intuïtiva. Per a això aposten per una oferta de productes bàsica, que s'anirà ampliant conforme a les necessitats dels usuaris. Entre elles un compte bancari personal totalment gratuïta i una targeta prepagament Mastercard que permet qualsevol tipus de pagament, nacional o internacional.

A més també ofereix la possibilitat demanar, pagar i dividir comptes amb amics, tres retirades d'efectiu al mes gratuïtes en qualsevol caixer del món, canvis de divisa sense comissions i anàlisis de despeses i notificacions de moviments per tenir control total dels diners.

Segons explica Llorens, l'objectiu de la startup és créixer de la mà dels consumidors i anar construint un producte a la seva mesura que els ajudi a treure el màxim profit dels seus diners. Considera que tenen entre mans una oportunitat de créixer co-creant amb els seus usuaris per posicionar-se com una solució que s'adapti a tot tipus usuaris.

Més informació
El Sabadell inverteix en la 'fintech' Bud
'Fintech', una banca 2.0?
Fintech: una demanda dels 'millennials' i un repte per a la banca
Avui et destaquem
El més llegit