Bon Preu incorpora 400 persones

La cadena impulsa les noves contractacions per la campanya d'estiu

Exterior d'un establiment de Bon Preu | Europa Press Exterior d'un establiment de Bon Preu | Europa Press

Bon Preu ha anunciat la contractació de 400 persones per reforçar la campanya d’estiu. Actualment, la plantilla fixa de la cadena de supermercats, amb seu a les Masies de Voltregà (Osona), està formada per 9.400 treballadors i treballadores. Les noves contractacions es repartiran per les principals destinacions turístiques de Catalunya: Costa Brava i la Costa Daurada. A més, també es reforça el personal del Ripollès i la Cerdanya. El grup ha prioritzat posicions com els frescos, la fleca, caixers o experts en reposició. 

La campanya d’estiu comença al juny i s’allargarà fins al setembre. El grup Bon Preu té una xarxa de 189 supermercats i 23 punts de recollida d’un negoci online que dona servei a domicili a més de 4 milions de persones. En paral·lel, la divisió de comercialització elèctrica (Bon Preu Esclat Energia) ha arribat a 50.000 llars. A finals del mes de març, Bon Preu va invertir 1,9 milions d’euros per reduir el cost de la cistella de la compra. En un intent de minimitzar l’impacte de la crisi de preus, la cadena bonifica un 5% de l’import de les compres fetes en les seccions de carn i peix fresc, tant de taulell com d'envasat.

Les bonificacions es realitzaran en aquestes dues seccions perquè són fonamentals per a tenir una alimentació saludable.En clau corporativa, l’inici del 2023 a Bon Preu també ha estat marcat per la creació d’un comitè d’ètica i valors, dins d’un pla global per reforçar l’àrea de compliment normatiu. A través d’aquest organisme, la cadena de supermercats vetllarà pel compliment i la difusió interna dels codis de conducta i pràctiques responsables de la firma. El comitè estarà format per personal dels departaments jurídics, compliance i recursos humans. En paral·lel, l’equip també s’encarregarà d’actualitzar el codi ètic. Aquesta eina, impulsada l’any 2009, vol garantir un comportament responsable de tots els treballadors i treballadores. 

Més informació
Bon Preu crea un comitè d'ètica
Les inversions dels germans Joan i Josep Font després de partir peres a Bon Preu
Llum verda al centre logístic de Bon Preu
Avui et destaquem
El més llegit