La botiga de mitjons més gran d'Europa és a Barcelona

L'establiment de Socks Market està situat a la Ciutat Vella i compta amb 3.000 models de 60 marques diferents

L'interior de la botiga de mitjons Socks Market | Cedida L'interior de la botiga de mitjons Socks Market | Cedida

La botiga de mitjons més gran d'Europa ofereix als seus clients triar entre gairebé 3.000 models diferents. Acaba d'obrir al cor de Barcelona, al número 43 del carrer Canuda, a Ciutat Vella, i es diu Socks Market. Les més de 60 marques que venen inclouen qualsevol tipus de mitjons: dissenys originals, esportius, sense costures, desaparellats i fins i tot amb la cara de polítics estampada. 

Socks Market arriba a Barcelona després d'haver nascut a Madrid de la mà d'un fontaner i un periodista, Miguel Valero i Ángel Sánchez. Tots dos havien quedat a l'atur i van decidir obrir una petita botiga de nou metres al barri de Chueca de Madrid després de veure'n una similar a Nova York.

Projecte creixent

Va començar fa tres anys com a una solució per sortir d'una mala situació laboral i ara ja té més de 20 treballadors. A part de la primera botiga que van obrir, en tenen una altra a Madrid i ara la de Barcelona, a més del que venen online. La iniciativa va tenir el suport del programa d'autoocupació de la Creu Roja i un crèdit per a emprenedors de Microbank de Caixabank. 

Més informació
ARCh MAX: enginyeria al servei del mitjó
Avui et destaquem
El més llegit