Les bugaderies Miele arriben a Barcelona

L'empresa té previst obrir 60 franquícies a Catalunya en cinc anys, després que el 2017 n'hagi inaugurat 20 a tot Espanya

La bugaderia de Miele a Barcelona, al costat del centre comercial Les Glòries La bugaderia de Miele a Barcelona, al costat del centre comercial Les Glòries

Bloomest, la marca comercial de bugaderies del grup Miele, obre dijous 4 d'octubre la primera franquícia a Barcelona. Amb aquesta obertura, la companyia vol donar el tret de sortida a Catalunya, on tenen previst obrir 60 botigues en cinc anys que generarà entorn 1,5 milions d'euros d'inversió al territori, segons ha explicat la companyia en un comunicat.

Aquesta botiga estarà ubicada prop del centre comercial Les Glòries, al carrer Castillejos 205-207, i obrirà tots els dies de 7 del matí a les 23 hores. El local conté tres rentadores petites, quatre grans de 15 quilos i cinc assecadora.

Més info: La rentadora té els dies comptats

La marca, que ja té presència en diferents punts del territori espanyol, ofereix un concepte diferent de les bugaderies d'autoservei basat en la qualitat, el servei, l'atenció al client franquiciat i del client final. Entre altres coses, ofereix una àrea de descans amb revistes i wifi gratuït. 

L'empresa té previst obrir 300 bugaderies a tot Espanya en els propers cinc anys, després que hagi obert 20 establiments franquiciats des del seu llançament el 2017. Segons apunta el director comercial de Lavapiù a Espanya, Gianluca Falchi, "oferim al franquiciat suport tant al moment d'obertura com durant el desenvolupament del negoci per assegurar una gestió eficaç i òptima rendibilitat".

El model franquiciat es defineix com a "flexible" ja que no es cobra cap percentatge sobre ingressos ni cap cànon d'entrada al franquiciat. La inversió d'una botiga-base és de 40.000€ i Bloomest es compromet a donar suport, tant al moment de l'obertura com durant el desenvolupament del negoci, per assegurar una gestió eficaç i optima rendibilitat.

Més informació
Washrocks, oblida la rentadora
Avui et destaquem
El més llegit