CaixaBank inaugura el primer centre d'empreses al Maresme

L'entitat financera aposta per la comarca per donar resposta a les necessitats de les companyies de la demarcació

CaixaBank ha inaugurat a Mataró el seu primer centre d'empreses a la comarca del Maresme. Es tracta del Centre d'Empreses del Maresme, situat al Camí Ral, 630-632, des del qual es donarà̀ servei a prop de 600 empreses de la comarca. El Centre d'Empreses del Maresme neix amb un volum de negoci proper als 200.000 milions d'euros.

El Centre d'Empreses del Maresme, dirigit per Núria Montolio, va obrir les portes el passat dia 1 de setembre per donar resposta a les necessitats de les empreses de la demarcació. El centre disposa d'un equip de 10 especialistes per gestionar el negoci d'empreses de les comarques de la zona. Disposa d'un director de banca d'empreses, dos gestors de banca d'empreses, un tècnic especialitzat en gestió d'actiu, un en finançament especialitzat, un en comerç exterior, un de tresoreria, i dues persones de suport operatiu.

L'acte d'inauguració ha estat presidit per el director territorial de CaixaBank a Barcelona, Jordi Nicolau, qui ha està acompanyat per el director d'empreses de Barcelona, Carles Gramunt. Nicolau ha destacat la vitalitat empresarial de les comarques del Maresme com la raó principal de la creació d'un punt d'atenció. Nicolau ha manifestat que "des del centre d'empreses situat a Mataró garantirem el millor servei de CaixaEmpresa des de la proximitat".

L'entitat financera posa a la seva disposició un equip de gestors d'empreses que treballa a tot l'Estat a través d'una xarxa de més de 5.700 oficines i 89 centres d'empreses, un dels quals ja es troba a les comarca del Maresme.
Avui et destaquem
El més llegit