Calella aposta pel cicloturisme per allargar la temporada

Ajuntament i hotelers ofereixen paquets que inclouen l'estada i diferents rutes pel Maresme i el seu entorn

L'Ajuntament de Calella i la patronal hotelera, l'Associació Turística de Calella (ATC), volen desestacionalitzar la temporada a través del turisme esportiu. Per a la pròxima tardor s'ha preparat una estada ciclista, la 'Calella Cycling Experience Week', que pretén omplir la ciutat d'apassionats de la bicicleta durant una setmana. L''stage' serà de l'11 al 18 d'octubre i es proposa als visitants sortides diàries al Maresme, així com a indrets naturals de l'entorn més pròxim com la Costa Brava, el Montseny o les Guilleries. L'aposta de Calella pel cicloturisme complementa l'esperit ciclista de la ciutat, que actualment és seu de la sortida de la Volta Ciclista a Catalunya i de les proves de l'Ironman.

El 'Calella Cycling Week' consisteix en un producte turístic orientat a cicloturistes, mitjançant el qual s'ofereix allotjament a Calella i l'opció de participar en diferents activitats relacionades amb el món de la bicicleta. Des d'un 'stage' ciclista amb sortides guiades cada dia per visitar els principals atractius del territori fins a una modalitat d'estada lliure, sense que els visitants hagin de formar part de cap grup organitzat, però amb la cobertura de l'organització davant de qualsevol eventualitat. També està prevista una sortida exclusiva per a dones ciclistes

"Calella ha demostrat que pot oferir a tots els aficionats al ciclisme les millors i més variades rutes per gaudir d'experiències inoblidables", afirma la presidenta de l'Associació Turística de Calella, Isabel Mallol. La portaveu de la patronal assegura que el nou producte turístic "va més enllà del nostre territori" i espera la participació de cicloturistes de tota Europa.
Avui et destaquem
El més llegit