Els càmpings gironins, entre els millors d'Europa

La meitat dels deu càmpings de l'Estat espanyol que tria la revista alemanya Caravaning pertànyen a les comarques gironines

Més de 30.000 places de càmping de les comarques gironines han rebut aquest 2018 la categoria de cinc estrelles
Més de 30.000 places de càmping de les comarques gironines han rebut aquest 2018 la categoria de cinc estrelles

Els càmpings gironins són dels millors d'Europa. La revista alemanya Caravaning els ha situat dins del Top10 d'Europa i, de fet, la meitat dels deu càmpings de l'Estat espanyol que tria la publicació de la Federació Alemanya de Fabricants de Caravanes i Autocaravanes pertanyen a les comarques gironines.

Els cinc càmpings que destaca la revista en aquesta ocasió són: Les Medes de l’Estartit; i l’Aquarius de Sant Pere Pescador (que se situen en primera i segona posició del rànquing), i La Ballena Alegre, l’Àmfora i Las Dunas, també de Sant Pere Pescador.

I no només això. Més de 30.000 places de càmping de les comarques gironines han rebut aquest 2018 la màxima distinció que concedeixen les guies europees del sector i que atorguen una categoria de cinc estrelles.

Imatge de qualitat

El president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra, destaca la importància dels reconeixements i mencions a escala europea que, segons sosté, "contribueixen a projectar la imatge de qualitat de la nostra destinació".

"Les distincions reafirmen un cop més que els càmpings de les comarques gironines són un referent pel que fa a destinació turística d’alta qualitat i instal·lacions i serveis excel·lents", afirma. La majoria dels clients dels càmpings gironins són estrangers, sobretot holandesos i alemanys.

L’impacte econòmic del sector del càmping sobre el territori, en llocs de treball directes i indirectes, és cada cop més gran. Actualment els càmpings de les comarques gironines generen més de vuit milions de pernoctacions, disposen d’una oferta de 135.000 places i donen ocupació directa a uns 7.000 treballadors.

Més Informació
Catalunya lidera el turisme, tot i la frenada dels visitants
Barcelona cau set llocs en el rànquing de ciutats amb millor reputació
Avui et destaquem
Comentaris