Canaletas va facturar 2,4 milions d'euros durant el 2015

El fabricant de fonts obté uns beneficis un 14% majors respecte de l'any anterior

Canaletas, empresa fabricant de fonts d'aigua ubicada al Prat de Llobregat, ha tancat el 2015 amb una facturació de 2,4 milions d'euros, gairebé un 14% més que l'any anterior.

El desenvolupament de nous productes i l'entrada a nous mercats -les seves exportacions han crescut un 22%- han permès a Canaletas capejar la crisi en uns anys que han estat durs per al sector, segons indica la companyia en un comunicat.

"Ens hem esforçat per mantenir el creixement de la facturació recolzant-nos en l'exportació, sense oblidar el mercat nacional, en que l'any passat ja s'advertia una certa millora", explica el director general de la firma, Jordi Morera.

La companyia atribueix el creixement del 22 % en les seves exportacions a la seva creixent implantació als països del Golf Pèrsic, com Aràbia Saudita o Kuwait.

Canaletas, que a més de fonts fabrica dispensadors d'aigua, és present a més de cinquanta països de tot el món i compta amb una delegació comercial i tècnica a Madrid, així com una important xarxa de distribuïdors a tot el país.
Avui et destaquem
El més llegit