Carrefour prepara un macroprojecte comercial a Lleida

El complex suposarà una inversió de 180 milions d’euros i generarà 5.000 llocs de feina

Carrefour preveu obrir el complex de Lleida a finals del 2020 Carrefour preveu obrir el complex de Lleida a finals del 2020

Carrefour Property ha presentat el seu macroprojecte comercial i d'oci per a la ciutat de Lleida. El complex comptarà amb 200.000 metres quadrats construïts, dels quals uns 55.000 seran de superfície comercial. A més, desenvoluparà un espai innovador amb zones verdes i acollirà, en dues plantes, un nou hipermercat de la firma, un centenar d'establiments de diferents marques comercials, d'oci o restauració i 2.500 places d'aparcament.

El projecte, que s'ubicarà en els terrenys que la firma té a la zona residencial estratègica (ARE), suposarà una inversió de 180 milions d'euros i generarà, entre la construcció i la seva posada en marxa, uns 5.000 llocs de treball directes i indirectes, 3.000 dels quals seran un cop obri el complex.

Carrefour preveu que les obres puguin començar entre finals del 2018 i principis del 2019 per tal que l'equipament pugui entrar en funcionament cap a finals del 2020. Abans, però, el projecte necessita l'aval del Ple de la Paeria i de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Lleida.

Més informació
Leroy Merlin obrirà el 2018 la primera botiga a Lleida
Carrefour compra quatre hipermercats catalans a Eroski
Les grans superfícies obren botiga de barri
Avui et destaquem
El més llegit