El grup Carreras tria Vilafranca per ampliar els serveis comercials

L'empresa logística de Saragossa lloga dues naus en el polígon Els Domenys

Imatge aèria del polígon Els Domenys de Vilafranca del Penedès, on Carreras ha llogat dues naus | Cedida Imatge aèria del polígon Els Domenys de Vilafranca del Penedès, on Carreras ha llogat dues naus | Cedida

El grup logístic Carreras s'instal·la a Vilafranca del Penedès. L'empresa de Saragossa ha triat el polígon Els Domenys per ampliar els seus serveis comercials a l'Estat espanyol. En concret, ha llogat dues naus a la zona, que ocupen una superfície de 14.039 metres quadrats. 

La primera nau té 5.515 metres quadrats i la segona, 8.524, amb un espai d'oficines en els dos casos, a més de carpes per a la gestió de producte a l'exterior. La consultora immobiliària Forcadell ha assessorat el grup en aquesta operació. Carreras està especialitzada en el transport nacional i internacional, multimodal, emmagatzematge, distribució, manipulació, co-packing, paleteria i consultoria logística. 

A través d'un comunicat, Forcadell assegura que aquesta és una de les operacions que tanca un any a nivells similars del 2018 en contractació logística. Tot i així, s'esperen un petit descens a causa de la "manca de disponibilitat de naus, l'increment de preus i alguna operació excepcional que es va produir el 2018". 

Avui et destaquem
El més llegit