Ceigrup ja arriba a les 20 oficines en xarxa

L'empresa crearà una central de compres i s’elaborarà un full de ruta per expandir-se a la resta de Catalunya

L'equip de Ceigrup | Cedida L'equip de Ceigrup | Cedida

Ceigrup Immobiliàries celebra aquest any el 30è aniversari amb un pla de creixement que ja arriba a les 12 agències immobiliàries, amb 20 oficines a les comarques gironines i consolidada com a xarxa immobiliària de referència. Segons informen en un comunicat, l’any passat es van sumar quatre noves incorporacions: Cubus Immobiliària Olot d’Olot; Salvadó & Gubert de Palamós; Xavier Sureda de Santa Cristina d’Aro; i Gran Vall Serveis Immobiliaris de Puigcerdà, i s’ha iniciat el seu nou pla estratègic que s'emmarca en un pla d'expansió a mitjà i llarg termini amb l'objectiu de reforçar la seva posició en el sector a l’àmbit de Catalunya. 

La companyia gironina va dur a terme l’any passat 609 operacions de compravenda, que representa un volum de 86 milions d’euros. El grup té 184 empleats i administra 953 comunitats de veïns. Entre els objectius del pla estratègic hi ha crear una central de compres i incrementar el suport als associats, a més de posar a disposició de les oficines serveis complementaris. També es volen unificar els processos comercials i planificar un pla de formació anual. El pla contempla elaborar el full de ruta per a la resta de Catalunya.

Segons destaquen el seus responsables, “Ceigrup Immobiliàries seguirà treballant per aconseguir el seu objectiu de creixement, sempre amb professionals immobiliaris que es caracteritzin pel rigor, la qualitat de servei al client  i una llarga i reconeguda trajectòria professional”.

Més informació
Els càmpings gironins, entre els millors d'Europa
Tradeinn supera previsions i factura un 40,3% més que el 2018
Masella tanca una "excel·lent" campanya de Nadal
Avui et destaquem
El més llegit