Cellers Torres inicia la distribució del whisky japonès Nikka

La companyia catalana té els drets exclusius per vendre a Espanya l'espirituós nipó

Nikka ‘From the Barrel’ és un dels destil·lats que distribuirà Torres
Nikka ‘From the Barrel’ és un dels destil·lats que distribuirà Torres
Cellers Torres ha iniciat la distribució en exclusiva a Espanya del whisky japonès Nikka, la millor destil·leria de l'any segons el prestigiós certamen Spirits Challenge 2015.

En un comunicat, la companyia catalana ha explicat que, a partir d'aquest mes, distribuirà set variants dels whiskies nipons, entre ells el Nikka 'From the Barrel', designat en la mateixa competició com la millor barreja internacional de l'any 2015.

L'acord, signat per La Maison du Whisky, empresa francesa que representa Nikka a Europa des de l'any 2001, converteix la marca japonesa com l'única de whiskies que comercialitza Cellers Torres.

L'empresa amb seu en Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) ha assenyalat que la incorporació del whisky al seu catàleg respon a l'estratègia de distribució de destil·lats d'alta gamma procedents d'arreu del món, com el vodka Beluga o el tequila Rocado.

Nikka Whisky, fundada en els anys trenta per Masataka Taketsuru, considerat el pare del whisky japonès, és actualment una de les destil·leries japoneses de més prestigi internacional.
Avui et destaquem
Comentaris