Cellnex dotarà de connectivitat dos túnels de la línia que uneix Lleida amb La Pobla de Segur

La companyia desplegarà una solució de cobertura mòbil multioperador i durà a terme el manteniment de l’equipament que donarà cobertura a l’interior dels túnels

Cellnex dotarà de connectivitat dos túnels de la línia que uneix Lleida amb La Pobla de Segur | ACN Cellnex dotarà de connectivitat dos túnels de la línia que uneix Lleida amb La Pobla de Segur | ACN

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha adjudicat mitjançant concurs públic a Cellnex el projecte d’instal·lació i manteniment d’una solució de cobertura mòbil multioperador per dotar de connectivitat els més de 4,5 kilòmetres que hi ha als túnels 3 (Coll de Porta) i 6 (Santa Linya I) de la línia que uneix Lleida amb La Pobla de Segur.

Irene Merayo, Commercial Developer de Cellnex Espanya, ha destacat “la importància de la connectivitat en entorns singulars, com l’interior dels túnels de les línies de ferrocarrils, a l’hora de generar una experiència d’usuari completa i segura, tant pels viatgers com pels treballadors”. I ha afegit que “la solució multioperador que ofereix Cellnex permet gaudir de la cobertura de tots els operadors mòbils mitjançant la tecnologia DAS (Distributed Antenna System). Aquesta tecnologia proporciona una cobertura de telecomunicacions a mida amb un sistema de ràdio i antenes distribuïdes. Això permet una excel·lent connectivitat mòbil en espais interiors o subterranis com els túnels d’aquestes vies de ferrocarril”.

La companyia ha desplegat i gestiona la connectivitat a més de 7.500 km de vies i un total de 516 estacions

Cellnex té experiència en la instal·lació i manteniment de solucions de cobertura mòbil multioperador en algunes de les línies ferroviàries i de metro més importants d’Europa: París, Madrid, Milà, entre d’altres. En total, la companyia ha desplegat i gestiona la connectivitat a més de 7.500 km de vies i un total de 516 estacions. D’altra banda, Cellnex també té experiència en la instal·lació d’aquest tipus de cobertura sense cables en entorns amb gran concentració d’usuaris com estadis, centres comercials, edificis residencials i/o d’oficines, entre d’altres.

Més informació
Criteria es ven el 2,6% de Cellnex i surt de l'empresa de telecomunicacions
IB Digital adjudica a Cellnex l'ampliació de la xarxa de seguretat i emergències de les Balears
Cellnex celebra la Junta d'Accionistes 2024 amb noves previsions
Avui et destaquem
El més llegit