Cervesa del Montseny guanya a la pandèmia i creix durant el 2021

Cervesa del Montseny preveu ampliar les seves instal·lacions a Sant Miquel de Balenyà durant el 2022

Instal·lacions de Cervesa del Montseny a Osona | Cedida Instal·lacions de Cervesa del Montseny a Osona | Cedida

Cervesa del Montseny, pionera en la fabricació de cervesa artesana des del 2007, ha crescut tot i la pandèmia i les restriccions en els seus principals mercats. L’empresa de Sant Miquel de Balenyà ha tancat el 2021 amb un augment de la seva facturació i de la producció. D'aquesta manera ha superat els efectes de la crisi al sector de la cervesa artesana, provocada per la davallada de vendes a l'hostaleria i exportacions.

Així, la cervesa va facturar 1,2 milions d'euros i va produir 400.000 litres de cervesa, el que suposa un increment de la facturació del 8% i de la producció en 20.000 litres respecte el 2020. "Cervesa del Montseny ha sabut guanyar-se el favor dels consumidors i ha aconseguit vendes superiors a anys anteriors", destaca el seu director, Julià Vallès, en un comunicat. 

Expansió i inversió pel 2022

Aquest 2022, té previst ampliar les instal·lacions per augmentar la capacitat de producció coincidint amb la celebració del 15è aniversari de la seva fundació. Per aquest motiu, la companyia té bones perspectives i preveu créixer un 20%, augmentant la producció en més de 50.000 litres. Un creixement que, segons Vallès, no es fonamentarà tant en el sector de l’hostaleria i la gran alimentació com "en el món de les cerveses artesanes, on es preveu una pujada forta del consum, amb centenars de bars especialitzats que demanden un producte més exclusiu".

L’empresa podrà fer front al creixement previst de les vendes gràcies a la incorporació d’una nau adjacent a la seva fàbrica i que es destinarà a incrementar la producció de cervesa. També acollirà una zona oberta al públic molt més gran i preparada per oferir menjar, totes les varietats de Cervesa del Montseny i altres cerveses artesanes convidades.

Avui et destaquem
El més llegit