Una cinquantena de negocis neixen sota l'aixopluc de Procornellà

El Centre d'Empreses Procornellà vol fomentar l'ocupació a través de l'emprenedoria i la innovació

El Centre d'Empreses Procornellà | Ajuntament de Cornellà El Centre d'Empreses Procornellà | Ajuntament de Cornellà

El Centre d’Empreses Procornellà  ha ajudat a crear un total de 47 nous negocis i 67 llocs de treball durant el 2020. Unes 130 empreses ja estan allotjades en aquest espai. Es tracta d'un projecte de l’àrea de promoció econòmica de l’empresa municipal de Cornellà de Llobregat (Procornellà). L'objectiu és crear i mantenir ocupació a través de l'emprenedoria i la innovació.

Durant el 2020 s'han atès 478 nous usuaris, 213 emprenedors i s’han elaborat 70 plans d’empreses. Unes xifres que valoren positivament, més tenint en compte del context de pandèmia. Formacions, suport a empreses i emprenedoria, un programa d'acceleració d'startups i la gestió del programa per a la compravenda de negocis existents són alguns dels serveis que ofereix.

De les 47 societats creades, 22 han estat constituïdes a través del Punt d’Assessorament a l’Emprenedor. "Aquest fet demostra l’arrelat esperit emprenedor que potencia l’autoocupació i afavoreix la creació de noves oportunitats de negoci", destaca l'entitat en un comunicat.

A més, s'ha ajudat a aconseguir més d'un milió d'euros de finançament a gairebé una vintena de companyies.

Avui et destaquem
El més llegit