La francesa Cityscoot aterra a Barcelona

La companyia de serveis de mobilitat elèctrica compartida comença a operar a la ciutat amb previsió d'ampliar la seva presència a altres ciutats espanyoles

Cityscoot desembarca a Barcelona | Cedida Cityscoot desembarca a Barcelona | Cedida

Cityscoot, l'operador francès de referència en serveis de mobilitat elèctrica compartida, desembarca a Barcelona amb el seu servei de motosharing elèctric, segons anuncien en un comunicat. Cityscoot va començar a operar el 2016 a París, i actualment és present també a Niça, Milà, Roma i Barcelona amb una flota de més de 7.000 motocicletes elèctriques. Es pot accedir al servei a través de la pròpia app de Cityscoot, i a París i Niça també a través de l'aplicació d'Uber. 

L'entrada de Cityscoot a Espanya a través de Barcelona reforça l'expansió de la companyia a Europa, ja que espera ampliar la seva presència a altres ciutats espanyoles els pròxims exercicis. La companyia comença a operar a la ciutat comtal amb una àmplia zona de cobertura i una flota inicial al carrer de gairebé 350 motocicletes elèctriques, el nombre màxim que de moment permet l'Ajuntament de Barcelona a cada operador després de l'última adjudicació de llicències.

L'objectiu de la companyia és afermar-se a la ciutat i créixer en nombre de motocicletes elèctriques compartides disponibles a Barcelona. Segons Alejandro Agustí, responsable a Espanya, “a Cityscoot estem convençuts que el futur de la mobilitat urbana serà 0 emissions i 0 soroll. La mobilitat elèctrica compartida té un paper clau en una nova mobilitat més sostenible, en la qual Barcelona treballa per a ser un referent. A Cityscoot treballarem de la mà de les administracions per a promoure aquesta mobilitat eco-sostenible”. 

Tota la flota de Cityscoot està formada per l'última generació de motocicletes elèctriques Govecs S1.5, fabricades íntegrament a Europa, i amb una velocitat per a ús urbà limitada a 45km/h. 

Més informació
L'edifici del Barça i Seat canvia de propietari
Constraula estrena seu a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit