Compromís i cooperació, claus de la Nit Empresarial de l'Anoia

La Unió Empresarial de l'Anoia vol posar de manifest la importància de la cooperació entre empreses per impulsar el territori

 Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l’Anoia, i Paula Arias, gerent i secretària general de l’entitat | Cedida Joan Domènech, president de la Unió Empresarial de l’Anoia, i Paula Arias, gerent i secretària general de l’entitat | Cedida

La Unió Empresarial de l'Anoia organitza el 7 d'octubre la 21a Nit Empresarial, un esdeveniment de referència pel teixit econòmic de la Catalunya Central i de reconeixement per les empreses, empresaris i autònoms del territori. Amb l’objectiu de posar en valor el compromís i la col·laboració com a claus de l’èxit empresarial, la trobada té com a eslògan Compromís + Col·laboració = Èxit, juntament amb la imatge d’un rusc.

“No només volem agrair l’aposta i confiança per l’entitat durant aquest any i mig complex i difícil per part de les empreses associades; sinó també reconèixer tot el que les empreses estan fent per fer prosperar el nostre territori, per salvar els llocs de treball, per cooperar entre elles davant la pandèmia", destaca el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Joan Domènech, que afegeix: "Tota aquesta suma de factors ha estat possible gràcies al seu compromís i col·laboració per tirar endavant la comarca”.

Per Domènech, la Nit Empresarial "és l’escenari i altaveu del que el múscul empresarial vol expressar. Volem plasmar que el treball en equip, la cooperació, la col·laboració, la unitat, la tenacitat i l’organització són part d’aquest èxit".

La celebració tindrà lloc a l'Institut Milà i Fontanals d'Igualada, una ubicació per posar de manifest "l’aposta pel talent" i per reivindicar la importància de la formació en l'àmbit laboral. "La falta de professionals és una de les necessitats detectades per les empreses anoienques", assenyala el president de l'agrupació empresarial. El conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent, presidirà l'acte.

Avui et destaquem
El més llegit