El Congrés de Fires de Catalunya torna a Vic

La 29a edició del saló se celebrarà entre el 15 i el 16 de juny al Seminari de la capital d'Osona

La presidenta de la FEFIC, Coralí Cunyat | Cedida La presidenta de la FEFIC, Coralí Cunyat | Cedida

Vic tornarà a acollir el Congrés de Fires de Catalunya 22 anys després. L'esdeveniment anual organitzat per la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) se celebrarà per segon cop a la capital d'Osona entre el 15 i el 16 de juny i ho farà en un context de represa dels esdeveniments després de l'aturada per la pandèmia. "Les fires s’estan recuperant, però encara no podem cantar victòria", ha advertit, però, la presidenta de la FEFIC, Coralí Cunyat. La trobada aplegarà -com és habitual- tècnics, executius, regidors, organitzadors firals, proveïdors que es dediquen al món de les fires. A més a més, la 29a edició del congrés estarà especialment dedicada a la sostenibilitat i al treball sota pressió.

Per segona edició, el congrés ha apostat per un format "proactiu" amb ponències que no superen la mitja hora, amb la intenció de potenciar el debat dels congressistes. També s'ha optat per "una experiència de congrés gamificada", a partir d'aplicar tècniques d'aprenentatge que traslladen la mecànica dels jocs a l'àmbit professional. D'altra banda, l'esdeveniment també tractarà perquè l'organització firal no es ressenti del treball sota pressió, un fet molt característic d'un sector en què la majoria de tasques es fan 'en directe' i amb dates-límit molt marcades.

El 29è Congrés de Fires de Catalunya està organitzat per l'Ajuntament de Vic, la Direcció General de Comerç de la Generalitat i la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) i compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Avui et destaquem
El més llegit