El conseller delegat de Roche, nou president de Sant Cugat Empresarial

Jaume Vives ha estat l'únic candidat a la presidència de Sant Cugat Empresarial

Jaume Vives, nou president de Sant Cugat Empresarial | Cedida Jaume Vives, nou president de Sant Cugat Empresarial | Cedida

Jaume Vives, president i conseller delegat de Roche Diagnostics, ha estat escollit president de Sant Cugat Empresarial. Vives pren el relleu a Joan Franquesa, qui ha ocupat al càrrec els últims sis anys. Era l'únic candidat a la presidència i ha estat escollit per unanimitat durant l'assemblea de la patronal santcugatenca. Ocuparà el càrrec fins al 2024.

"Aquesta serà una junta continuista tant per les persones, com per l’esperit i el projecte que s’ha realitzat durant tots aquests anys", va proclamar Vives durant el seu primer discurs. Bona part de la nova junta directiva ja formava part de la presidida per Joan Franquesa. El  nou president de Sant Cugat Empresarial va recalcar la importància de mantenir una relació fluida amb les autoritats i aprofundir les activitats de lobby de l'entitat.

El màxim mandatari de Sant Cugat Empresarial ha assenyalat que un dels objectius "és seguir contribuent al desenvolupament individual i empresarial dels associats". A més, ha emfatitzat la importància d'establir lligams entre l'escola, la universitat i l'empresa perquè el món educatiu "tingui una idea clara de quina és la necessitat laboral que hi ha en el món empresarial".

Avui et destaquem
El més llegit