El Consolat de Mar de la Cambra de Barcelona ja té nous cònsols

El Consolat de Mar té l'objectiu de promoure la mediació i arbitratge en disputes empresarials per evitar els jutjats

Nomenament dels nous membres del Consolat de Mar, amb el president de la Cambra de Barcelona (Josep Santacreu) i la consellera de Justícia (Gemma Ubasart) al centre | Cedida Nomenament dels nous membres del Consolat de Mar, amb el president de la Cambra de Barcelona (Josep Santacreu) i la consellera de Justícia (Gemma Ubasart) al centre | Cedida

La Cambra de Comerç de Barcelona ha designat els cònsols que formaran part del Consell de Vint del Consolat de Mar, un centre de mediació i arbitratge empresarial amb origen a l'edat mitjana. Presidit pel mateix president de la Cambra de Barcelona, Josep Santacreu, ara s'han escollit la resta de membres i que destaquen pel seu "prestigi reconegut en els camps industrial, comercial i de serveis".

La transversalitat sectorial, la voluntat de col·laboració i l'aposta per promoure la mediació com a sistema de resolució de conflictes i la promoció d’una justícia sostenible són els objectius marcats pel nou Consell de Vint.

Josep Santacreu: “Sense confiança no hi pot haver diàleg"

“Sense confiança no hi pot haver diàleg. I sense diàleg, no hi pot haver pacte ni mediació", va emfatitzar Josep Santacreu, que va destacar la importància de la desjudicialització com a clau per a un canvi de paradigma en la solució dels plets, controvèrsies i desavinences entre empreses.

Els nous cònsols que integren aquest òrgan són: Víctor Blanc, Maria Dolors Callis, Josep Maria Coronas, Ignasi Costas, Raimon Domènech, José Luis Esteban, Pilar Fernández, Isabel Galobardes, Emma Gumbert, Vicenç Hernández, Sofia Lluch, Jesús Lozano, Ramón Nadal, Pascual Ortuño, Elisabeth Parés, Isabel Pérez, Genís Roca, Miquel Trias, Oriol Valentí i David Vilà. 

Avui et destaquem
El més llegit