Compravenda milionària de l'hotel Rosa dels Vents per convertir-lo en apartaments de luxe

Les obres començaran el 2023 i convertiran l'establiment en apartaments exclusius amb piscines i vistes al mar

Prototip d'un dels pisos Prototip d'un dels pisos

La consultora aCapital ha gestionat la compravenda de l'hotel Rosa dels Vents de Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà) per 14,5 milions d'euros. La companyia promotora del complex, Delsvents Real State, destinarà el solar de gairebé 3.000 metres quadrats a la construcció de 90 habitatges exclusius amb grans terrasses, jardins i vistes al mar.

La previsió es que les obres, que recauran sobre l’empresa Roig Construccions, comencin l'any que ve. Els habitatges de luxe tindran entre una i quatre habitacions, grans terrasses i baixos amb jardí i vistes al mar. A més, comptaran amb espais col·lectius, com sales de 'coworking' i gimnàs, a més d'una zona comunitària amb piscina panoràmica i en planta baixa.

Els habitatges seran "ecosostenibles", amb una "òptima eficiència energètica”. A més, comptaran amb sales de coworking, gimnàs, zones comunitàries, dues piscines i consergeria permanent. Els pisos tindran entre una i quatre habitacions i accés directe al passeig Marítim de la localitat.

El conseller delegat de aCapital, Lluís Vial Vendrell, ha assenyalat que “el segment residencial prime està en auge, especialment en emplaçaments privilegiats com Sant Antoni de Calonge”. A més, ha explicat que els pisos compten "amb les màximes comoditats i aspectes que dia a dia cobren una major rellevància”.

Més informació
L’empresa de Girona que munta les grans plantes càrnies de la Xina
Girona lidera les exportacions estatals de pernil salat
Tres propostes per escapar-te a Girona aquest estiu
Avui et destaquem
El més llegit