Cornellà llança els premis a les Millors Iniciatives Empresarials en tecnologia i innovació

El Centre d’Empreses Procornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona volen reconèixer els projectes empresarials més destacats

El Centre d’Empreses Procornellà El Centre d’Empreses Procornellà

El Centre d’Empreses Procornellà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona organitzen conjuntament la primera edició dels Premis Metropolitans a les Millors Iniciatives Empresarials. La voluntat és reconèixer i guardonar els projectes empresarials més destacables en l’àmbit de la tecnologia i la innovació econòmica i social i que contribueixin a enfortir el teixit econòmic metropolità.

L’objectiu és impulsar la creació i el creixement d’empreses per crear ocupació, apropant la innovació i el talent i millorant la competitivitat de les empreses de Cornellà. Aquesta vegada, amb la participació de l'Àrea Metropolitana, s’amplia la ràtio d’acció a tota l’àrea metropolitana per donar un nou impuls al teixit econòmic del territori.

Indústria, comerç i dones

Els guardons premiaran tres categories amb 6.000 euros per guanyador. La primera està estrictament creada per guardonar a la millor iniciativa empresarial amb participació majoritària de dones en el capital social i en la seva administració amb la finalitat de fer un reconeixement al lideratge femení en el món empresarial.

La segona categoria distingeix la millor iniciativa empresarial en l’àmbit de la indústria, en la qual els candidats han de fer servir tecnologies de la indústria 4.0, incorporar innovació en transformació digital i tecnologies emergents o transformar-se cap a una economia baixa en carboni o circular. La tercera categoria reconeixerà la millor iniciativa empresarial de l’àmbit del comerç i el turisme.

Com participar?

Els interessats en participar hauran de formular la seva inscripció a través del web dels Premis Metropolitans entre el 2 i el 31 de maig. La convocatòria està adreçada a persones físiques o jurídiques en actiu que hagin iniciat la seva activitat empresarial entre l’1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2021 amb domicili social i fiscal a qualsevol municipi de l’àrea metropolitana de Barcelona i que presentin iniciatives innovadores o tecnològiques en fase de comercialització del producte o servei. La gala de lliurament dels premis el 28 de juny a l’Auditori de Cornellà.

Avui et destaquem
El més llegit