El Corte Inglés estrena un 'oultlet' de primeres marques a Girona

L’oferta comercial comprèn marques de primer nivell com Ralph Lauren, Michael Kors o Gant, amb descomptes que poden arribar fins al 70%

El nou outlet del Corte Inglés a Girona | Cedida El nou outlet del Corte Inglés a Girona | Cedida

El Corte Inglés obre un nou outlet a la botiga que la companyia disposa al carrer Barcelona de Girona i que abans es destinava a productes de parament de la llar. Segons informen en un comunicat, serà una plantilla integrada per 11 persones les que donaran servei a l’outlet, on tenen cabuda prop d’un centenar de marques de referència, que es distribueixen en espais diferenciats.

Els clients que el visitin poden trobar productes amb descomptes fins al 70% en moda dona, moda home, moda infantil, sabateria o esports. Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Hackett, Calvin Klein, Levis, Dockers, Gant, Puma, La Martina, The North Face, Bullpadel o Michael Kors són alguns exemples de firmes de primer nivell que componen l’oferta comercial d’aquesta nova botiga.

Per facilitar la compra i restar temps d’espera a l’hora de pagar, l’espai compta amb un sistema de cua única, amb diferents caixes centrals, on el client és guiat a la caixa que queda lliure. L’outlet oferirà puntualment descomptes addicionals molt atractius per afavorir una major rotació de producte i renovar l’oferta de manera més continuada.

L’espai compta amb més de 30.000 unitats presentades de forma disruptiva, on el disseny dels mobles o la distribució de l’espai no pertanyen al concepte clàssic d’outlet. Aquesta inauguració respon a l’estratègia de l’empresa d’oferir al consumidor un gran assortiment de primeres marques amb descomptes molt atractius. La iniciativa es va posar en marxa fa poc més d’un any a ciutats com Saragossa o Sevilla; just al novembre de l’any passat va arribar al centre barceloní de Can Dragó; i ara es consolida a Catalunya, amb aquesta inauguració a Girona.

Més informació
Mango i El Corte Inglés amplien la seva aliança
El Corté Inglés reobre portes a Barcelona
Avui et destaquem
El més llegit