DHL inverteix 2,5 milions d'euros en una nau a Tarragona

La companyia logística té previst començar l'activitat a principis del 2019, tot i que encara no se sap quan començaran les obres

La nova infraestructura estarà ubicada al polígon de Riu Clar de Tarragona | Cedida La nova infraestructura estarà ubicada al polígon de Riu Clar de Tarragona | Cedida

DHL Express invertirà 2,5 milions d'euros en una nova infraestructura en el polígon Riu Clar de Tarragona, segons han informat en un comunicat. Encara no se sap quan començaran les obres, tot i que la previsió és que l'activitat comenci a principis del 2019. La instal·lació se situa en una nau ja existent que reuneix les característiques apropiades per a l'activitat de la companyia.

De la inversió total, 1,5 milions estaran destinats a les obres de condicionament de la nau i el milió restant al cost del lloguer durant 10 anys. La parcel·la compta amb una superfície de 4.800 metres quadrats i una nau de 2.000 metres quadrats, que permetrà la carga directa i simultània de fins a 30 furgonetes en el seu interior. Per portar-ho a terme, la companyia logística instal·larà una cinta de classificació automàtica amb una capacitat de 1.500 peces l'hora.

Més info: DHL obrirà un nou centre de distribució a Castellbisbal

Segons l'empresa, "la seva ubicació és idònia per als processos de recollida i repartiment a tota la província". El director general de DHL Express Espanya i Portugal, Miguel Borrás, subratlla que "aquesta important inversió se suma a les ja previstes a Barcelona i Castellbisbal, millorant notablement la nostra infraestructura a Catalunya". Borrás afegeix que "aquest pla d'inversions millorarà el nostre posicionament oferint solucions a les perspectives de creixement econòmic de tota la zona".

El seu objectiu, sosté el director general, és "proporcionar una millora continua en la qualitat del nostre servei, incrementant la nostra capacitat de processament d'enviaments per hora i reduint els nostres temps de trànsit, a més d'introduir serveis innovadors i solucions per a un sector en creixement com el comerç electrònic".

Més informació
DHL inverteix 50 MEUR en una nova plataforma al Prat
Avui et destaquem
El més llegit