Digitex crearà 170 llocs de treball a Esplugues de Llobregat

La multinacional espanyola està especialitzada en disseny, optimització i operació de processos integrals de negoci per a grans empreses

La multinacional espanyola Digitex, especialitzada en disseny, optimització i operació de processos integrals de negoci per a grans empreses, ha anunciat l'obertura d'un procés de selecció per cobrir inicialment 170 nous llocs de teleoperadors comercials a Esplugues de Llobregat (Barcelona).

Segons ha informat la companyia aquest dimecres en un comunicat, aquests llocs inclouen entre les seves funcions trucades d'assessorament, venda de serveis de valor afegit i captació de nous clients per a grans companyies.

Els requisits exigits als candidats inclouen tenir el títol de Batxillerat, un alt nivell de català i "fluïdesa verbal i capacitat d'argumentació".

La plantilla de Digitex està actualment formada per al voltant de 2.500 persones que donen servei a companyies de sectors com banca, assegurances, venda al detall i energia, entre d'altres.

Digitex té una xarxa global amb 26 centres interconnectats en nou països: Espanya, Mèxic, Guatemala, El Salvador, Colòmbia, Perú, Xile, Brasil i Estats Units.
Avui et destaquem
El més llegit