Dones d'Empresa celebra 12 edicions

La trobada anual d'empresàries i executives del Gran Penedès acull un centenar de comensals

Les dones empresàries del Penedès Garraf celebren la seva nit Les dones empresàries del Penedès Garraf celebren la seva nit

La trobada anual d'empresàries i executives del Gran Penedès arriba a la 12a edició. Un centenar llarg de comensals es van citar en el Sopar de Dones d'Empresa aquest divendres a l'hotel Le Le Méridien Ra, al Vendrell.

El col·lectiu de Dones d'Empresa, vinculat sempre a la FEGP, va proposar una vetllada amb molts diàlegs: entre les mateixes assistents i també entre les directives que van compartir escenari i van imprimir un segell molt actual.

Totes tres a l'estrada, l'Àngels Mas, d'Applus IDIADA; l'Eva Caraltó, de YaEncontré, i la Karina Crespo, del Grup Ondunova, van debatre al voltant de la dificultat de trobar perfils professionals per incorporar a les seves respectives plantilles, com també de les oportunitats i reptes de les dones en una nova dimensió de les relacions laborals.

Un altre guió que es va fer d'escoltar va ser el de Sílvia Cóppulo. La reconeguda directora i presentadora del programa El Divan (Catalunya Ràdio i TV3) va parlar de comunicació no verbal i de com emfatitzar les intervencions en una entrevista o en una reunió quan del que es tracta és de convéncer i guanyar credibilitat.

La periodista Magda Bandera, directora de La Marea, va conduir tot l'acte i va presentar també les intervencions que van servir de cloenda, amb Martí Sistané, president de la FEGP; Eva Maria Serramià, presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, i Martí Carnicer, alcalde del Vendrell. 

Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit