DSV obre un nou centre logístic a Molins de Rei

La planta de DSV de Molins de Rei és la més gran de Catalunya en cross-dock

El nou centre logístic de DSV a Molins de Rei |Cedida El nou centre logístic de DSV a Molins de Rei |Cedida

La multinacional del transport DSV ha obert un nou centre logístic a Molins de Rei que podrà gestionar més de 32.000 paquets a la setmana. La instal·lació té una capacitat de 14.000 metres quadrats de magatzem, 900 metres quadrats d'oficines i més d'un centenar de molls de càrrega. La companyia no ha volgut detallar la inversió realitzada. El centre començarà donant feina a una quarantena de treballadors, que principalment es traslladaran de la seu de Rubí.

La planta de Molins de Rei és la més gran de Catalunya en cross-dock, un sistema de logística en què no s'emmagatzema el producte i es redueix el temps des de quan arriba fins que s'envia a la destinació final. La terminal permetrà també la gestió de megacamions. Des de la companyia destaquen la proximitat amb importants vies de comunicació (AP-7 i AP-2), així com amb el Port i l'Aeroport.

DSV aposta per Catalunya

DSV és una de les tres principals empreses de distribució per carretera d'Europa. La instal·lació de Molins serà el centre de distribució de Catalunya de tots els camions que entrin i surtin del país i estarà connectat amb més de 42 països europeus. La previsió és que gestioni entre 32.000 i 35.000 paquets setmanals en prop de 8.000 enviaments a l'Estat i europeus.

"La nova obertura respon a l'aposta ferma de DSV pel creixement a Catalunya i ens permetrà donar cobertura a l'augment esperat del negoci", destaca Julián Pascual, Managing Director de DSV Road Spain. DSV té la seva seu central de l'Estat a Rubí i dona feina a més de 1.500 persones, enviant paquets als sis continents.

Avui et destaquem
El més llegit