El Bollycao torna a Santa Perpètua de Mogoda

Panrico recuperarà la producció del popular producte a la planta de la localitat vallesana

La planta de Panrico de Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental) està treballant per recuperar la producció del producte Bollycao en les properes setmanes. Per fer-ho possible la companyia contractarà alguns dels treballadors acomiadats anteriorment. Es va arribar a un acord fa aproximadament quatre setmanes per tornar a produir aquest producte a la planta vallesana i asseguren que esperen continuar recuperant producció si es van recuperant les vendes. D'altra banda, la companyia està a l'espera de la decisió del Tribunal Suprem (TS) sobre l'ERO que va aplicar el 2013.

La recuperació del torn de producció del Bollycao se sumaria als dos torns actuals de Donuts, matí i tarda, i al torn de tarda de producció de pa sense crosta. En total, actualment hi ha una cinquantena de treballadors en la zona de producció de la fàbrica de Santa Perpètua. Panrico està treballant ja en la incorporació de la producció d'aquest producte i espera poder iniciar-la en un període breu de temps.

Si les vendes continuen al ritme actual, la companyia no descarta continuar endavant amb mesures com la reincorporació del Bollycao.

Tot i això, l'empresa està a l'espera de conèixer la decisió final sobre l'ERO aplicat per l'empresa el 2013 i que afectava 133 treballadors de Santa Perpètua. Les fonts consultades alerten del daltabaix que pot suposar la suspensió d'aquest ERO per als plans de reestructuració de la companyia, que defensen que està treballant per tirar endavant la mateixa.
Avui et destaquem
El més llegit