El fabricant de 'Tiritas' inverteix 3 milions d'euros a la planta de Mataró

El creixement de la inversió de la companyia alemanya Harmann comportarà també un augment del 10% de la plantilla durant els pròxims tres anys

La multinacional alemanya Hartmann, fabricant de productes sanitaris adhesius com Tiritas, invertirà aquest any tres milions d'euros per augmentar la capacitat productiva de la seva planta de Mataró (Maresme) amb una nova línia d'apòsits postquirúrgics.

Aquest creixement comportarà també un augment del 10% de la plantilla durant els pròxims tres anys, segons ha explicat el vicepresident i director general del grup a Espanya, Marc Pérez, durant l'acte d'inauguració de la nova seu corporativa de la companyia a Mataró, al qual ha assistit el conseller de Salut, Boi Ruiz.

Seu al Maresme
Hartmann té a Mataró la seva seu corporativa espanyola, en la construcció de la qual ha invertit més de dos milions d'euros, així com el seu centre de competència a escala mundial en desenvolupament i fabricació de productes adhesius per a ús sanitari, com les Tiritas o els apòsits Cosmopor i Omnifix.

A Espanya, l'empresa ha tancat 2014 amb una facturació de més de 98 milions d'euros, fet que suposa un creixement interanual de més del 6%, que preveu repetir aquest 2015.

Actualment, Hartmann Espanya és la cinquena filial més important del grup a tot el món i la fàbrica de Mataró exporta el 90% dels seus productes a altres països. Amb 60 anys d'història, les Tiritas són el producte més emblemàtic d'Hartmann, que fabrica a la planta catalana més de 600 milions d'unitats anuals que es distribueixen per tot el món, segons l'empresa.

Avui et destaquem
El més llegit