El Grupo Arrey instal·la un hotel a Alella

L'establiment està ubicat a Can Balcells, un edifici del segle XIX i és el segon del grup a l'Estat

El Grupo Arrey Hotels, amb seu a Brasil, ha posat en funcionament un nou hotel a Alella (Maresme). Està ubicat al recinte de Can Balcells, una torre del segle XIX catalogada com patrimoni arquitectònic del municipi que antigament va ser la seu de les Caves Signat. Es tracta del segon hotel del grup a l'Estat. Arrey Hotels compta amb set hotels a Brasil. Les 15 persones de la plantilla han estat seleccionades a través del servei d'ocupació municipal. "El nostre objectiu és convertir-nos en el millor hotel del Maresme" ha assegurat el president i director del Grupo Arrey Hotels, Manuel Arrey, en la inauguració.

Els promotors de l'Hotel Arrey Alella pretenen aprofitar el llegat vitivinícola de la zona per "potenciar el model enoturístic del negoci". Les antigues caves subterrànies del recinte han estat rehabilitades per convertir-les en sales d'esdeveniments i, en un futur proper, l'hotel produirà el seu propi cava: el Maria Oliver.

Aquest és el segon hotel del grup a l'Estat, després d'inaugurar l'any 2014 el Palacio Hotel Carvajal-Girón a Plasencia. Durant el primer any en funcionament, aquest palauet restaurat del segle XVII va ser considerat el millor hotel de Càceres i el 2016 ha aconseguit el títol de Millor Hotel d'Extremadura als Premis de Turisme organitzats per El Periódico de Extremadura.

L'alcalde d'Alella, Andreu Francisco, considera que aquest hotel és "una oportunitat" per el municipi, que s'emmarca en l'estratègia de dinamització de la Denominació d'Origen. L'alcalde ha valorat també el fet que la selecció de la plantilla -15 persones- s'hagi fet a través del servei d'ocupació municipal.

El recinte disposa de dos edificis: Can Balcells, una antiga torre de finals del segle XIX que ha estat restaurada per conservar-ne el disseny original, i un edifici annex construït sobre les antigues bodegues on s'emmagatzemaven les ampolles de vi i de cava. "Hem volgut mantenir l'estètica i el protagonisme de la torre de Can Balcells, que acull la recepció, el restaurant i les habitacions de categoria superior" ha explicat l'arquitecte del projecte, Fernando Gil González.
Avui et destaquem
El més llegit