El Masnou tindrà habitatges 3.0

Es tracta d'una aposta de la firma Corp per construir immobles eficients energèticament i domòtics

Corp construirà al Masnou (Maresme), la primera promoció basada en el seu nou model d'habitatge del futur, caracteritzada per ser més eficient energèticament i incorporar novetats en domòtica i tecnologia en matèria de seguretat i connectivitat als seus espais.

En concret, es tracta d'un espai de 38.658 metres quadrats en els quals es construiran 145 habitatges, 36 locals i 376 places d'aparcament, tot això distribuït en sis edificis. La firma ja ha iniciat la comercialització dels habitatges Nou Centri, segons ha informat en un comunicat la promotora immobiliària.

"Amb Nou Centri arrenquem un nou model d'habitatge que mira cap a la llar del futur, que acosta l'exclusivitat i les últimes tecnologies a tots els públics", ha destacat el director de Relacions Institucionals de Corp, Joan Carles Sánchez.

El nou projecte inicia un nou model orientat a l'habitatge 3.0 del futur, que inclou la domòtica i les últimes tecnologies des del primer moment en la construcció, a més de l'eficiència energètica i la sostenibilitat. Corp, a més, ja compta amb més de 1.500 cases en el projecte de model d'habitatge personalitzat.

La promoció Nou Centri se situarà entre el carrer Flos i Calcat i el carrer Itàlia, prop de Ca Jordana, en una zona totalment reformada en el marc del projecte de renovació urbanística de l'espai que està duent a terme l'Ajuntament del Masnou.

L'obra contempla una construcció escalonada dels edificis i les plantes comercials, juntament amb una plaça pública central amb diversos espais d'usos diferenciats i relacionats entre si mitjançant rampes, graons i bancs.

Cases domòtiques
L'habitatge 3.0 compta amb sistemes que permeten controlar i programar els diferents dispositius electrònics de cada casa a través d'un sistema de polsadors o del dispositiu mòbil.

Així, els immobles de dos, tres i quatre dormitoris, comptaran amb climatització digital; vídeo-porter i vídeo-vigilància via wifi; mentre que les estades incorporaran preses bluetooth i USB; persianes i cortines elèctriques amb control remot; ascensors amb gestió intel·ligent i un sistema de memòria integrat per al reconeixement des dels diferents accessos de l'edifici. A més, cada propietat disposarà d'una instal·lació de punt de càrrega de vehicle elèctric amb alimentació i comptador individual per minimitzar els costos.
Avui et destaquem
El més llegit