El Port de Tarragona exporta mòduls de maquinària industrial a Anvers

L'operativa d'enviament i la consignació de 3.130 tones de tràfic de project cargo l'ha fet l'empresa Euroports Iberica TPS

El Port de Tarragona va iniciar divendres passat una operativa d'exportació de cinc mòduls de grans dimensions de maquinària industrial amb destinació a Anvers (Bèlgica), en el marc d'un gran projecte que s'està construint a l'enclavament tarragoní i que s'anirà exportant en diferents operatives al llarg d'aquest any.

Segons ha informat aquest dimarts en un comunicat, els mòduls de maquinària industrial es van carregar al vaixell Wagenborg Barge 10, atracat al moll Cantàbria del Port de Tarragona, amb una eslora de 100 metres, una manega de 33 metres i un calat màxim de 6,05 metres.

L'operativa d'exportació i la consignació de 3.130 tones de tràfic de project cargo l'ha fet l'empresa Euroports Iberica TPS, que està especialitzada en aquest trànsit, i que forma part del Grup Euroports amb 22 terminals a Europa.

El tràfic de project cargo és una aposta del Port de Tarragona d'aquí a l'estratègia de creixement i diversificació de tràfics, i la infraestructura portuària ofereix instal·lacions especialitzades per a aquest tipus de càrrega.

La construcció d'un projecte de project cargo pot durar uns deu mesos o més i normalment requereix diferents operatives per exportar aquestes grans estructures al seu país de destí.
Avui et destaquem
El més llegit