El Sopar Empresarial de l'Anoia celebra la seva 16a edició

La patronal comptarà amb la presència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont

La Unió Empresarial de l'Anoia (UEA) celebrarà la setzena edició del Sopar Empresarial de l'Anoia amb el President de la Generalitat Carles Puigdemont com a convidat de luxe, que farà la seva primera visita a l'Anoia des que va ser investit president. La trobada, que la UEA obre a empresaris i directius de tot el territori, se celebrarà el dijous dia 30 de juny a l'emblemàtic edifici modernista de l'Escorxador d'Igualada i comptarà com és habitual amb els Premis UEA i altres reconeixements a les empreses més destacades de l'any.

El Sopar Empresarial s'ha convertit ja en una cita de referència del calendari i en un punt de trobada del sector empresarial, que aprofita l'ocasió per fer networking i posar en comú experiències en un ambient distès. En aquesta setzena edició la UEA espera congregar al voltant de quatre-cents empresaris i directius d'arreu de l'Anoia i comarques veïnes, en un sopar que serà presentat i amenitzat per l‚actor, humorista i presentador de televisió Quim Masferrer.

El lema que la Junta de la UEA ha escollit per al sopar 2016 és "Empresa, territori i talent", un eslògan que vol posar èmfasi en la capacitat del territori per generar i formar talent propi, i que també posa el focus en aquelles empreses que dinamitzen l'economia i creen llocs de treball a la comarca.

El sopar s'ha presentat en roda de premsa aquest dimarts al matí a la seu de la UEA. El president de l'entitat Blai Paco ha remarcat que "el sopar és obert a tots els empresaris, directius i emprenedors del territori i no només als socis de la UEA, i la gerent Paula Arias ha explicat que "s'ha dissenyat un format de sopar que faciliti el networking i la relació entre els assistents, ja que és un dels objectius de l'acte. És per això que enguany el sopar es desenvoluparà en tres escenaris diferents; es farà la benvinguda amb copa de cava networking, després el sopar asseguts per permetre lligar relacions empresarials i, finalment, copa en format chill-out networking. La data límit per a formalitzar les reserves és el dia 27 de juny.

Premis empresarials de referència
En el transcurs de l'acte la Unió Empresarial de l'Anoia entregarà els Premis UEA, uns reconeixements destinats a distingir aquelles iniciatives empresarials que hagin destacat durant l'any anterior i alhora estimular la millora de la competitivitat i de la qualitat de les empreses de la comarca. Enguany es distingeixen dos tipus de guardons: els Premis UEA i els Premis que s'atorguen en col·laboració amb altres entitats i institucions.

Els Premis UEA inclouen cinc categories, el premi a la trajectòria empresarial, a la capacitat emprenedora, a l'empresa innovadora, al gremi o institució i, com a novetat, el premi al compromís social de l'empresa que s'atorgarà per primera vegada. Pel que fa als Premis en col·laboració amb altres institucions hi ha tres tipus de reconeixements: el premi a la millor implantació de les TIC, atorgat en col·laboració amb TICAnoia; el Premi Campus Motor Anoia i, per últim, un premi també nou d‚aquest any: el premi a la millor estratègia de comunicació, que s‚atorgarà conjuntament amb el Col·legi de Periodistes de Catalunya amb l'objectiu de posar en valor la importància de dur a terme una bona comunicació empresarial.

El període de presentació de les candidatures està obert fins el dia 17 de juny de 2016 i poden optar als guardons totes aquelles empreses associades a la UEA o institucions que durant l‚exercici 2015 hagin destacat en algunes de les categories esmentades.

16 anys cohesionant empresa i territori
El Sopar Empresarial va néixer l‚any 2000 de la mà de la UEA amb l'objectiu de reconèixer la tasca dels empresaris i emprenedors de l'Anoia, i la trobada ha tingut continuïtat durant setze edicions, incrementant notablement el nombre d'assistents any rere any.

La trobada anual no només ha servit per reconèixer gran nombre d‚empreses a través dels Premis UEA sinó que també ha servit perquè personalitats rellevants del país coneguessin de primera mà el teixit empresarial anoienc. Tots els presidents de la Generalitat de Catalunya des de Jordi Pujol han assistit al sopar, una llista que enguany completa l‚actual president Carles Puigdemont.

#SoparUEA
La 16ena edició del Sopar Empresarial de l'Anoia també busca arribar, a través de les xarxes socials, a aquelles persones que no hi puguin assistir, i és per això que des de l‚organització animen a tots els assistents a piular durant l'acte. Enguany, es podrà comentar i seguir l‚esdeveniment a través del hashtag #SoparUEA.

El foraster Quim Masferrer presentarà l'acte
Quim Masferrer és actor i director de teatre, guionista, presentador de televisió i monologuista. Durant la seva trajectòria professional ha col·laborat i presentat diversos programes de televisió i ràdio dins les cadenes TV3, RAC 1 i Catalunya Ràdio, pels quals ha obtingut diferents reconeixements a nivell nacional. L'any 1998 va fundar la companyia teatral Teatre de Guerrilla, que ell mateix dirigia.

Des del setembre de 2013 és presentador de l'exitós programa de TV3 El foraster, on l'actor descobreix els pobles més petits de Catalunya i que ha conquerit els cors dels espectadors catalans.

L'Escorxador d'Igualada, un espai emblemàtic
Seguint la tradició de buscar espais originals per a mostrar-ne el seu potencial, la UEA ha escollit per al 16è Sopar Empresarial l'edifici modernista de l'Escorxador d'Igualada, un conjunt arquitectònic emblemàtic a la ciutat que forma part l‚Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. L'edifici de l'antic Escorxador ocupa una superfície d‚uns 13.000m2 i va ser inaugurat l‚any 1905. Després d'algunes remodelacions, l'Escorxador ha esdevingut un espai destinat a actes de promoció econòmica i esdeveniments culturals que se celebren a la ciutat d'Igualada.

Si la climatologia ho permet l'acte se celebrarà al pati del recinte de manera que, amb una adequada il·luminació, els assistents puguin admirar la vistositat de la façana, tan característica de l'estil modernista.
Avui et destaquem
El més llegit