Enrique Tomás estrena seu a Badalona

L'espai es divideix en tres plantes hàbils per al treball d'oficina i producció, un pàrquing i un ampli terrat preparat per subministrar energia solar

Els pernils d'Enrique Tomás a la nova seu de Badalona | Cedida Els pernils d'Enrique Tomás a la nova seu de Badalona | Cedida

Enrique Tomás acaba d'engegar la seva nova seu. La construcció, energèticament eficient i amb més d'1 000 metres quadrats per planta, se situa a Badalona, ciutat natal d'Enrique Tomás, president i fundador de l'empresa. Segons explica el propi Enrique Tomás, "quan vam tenir definides les línies estratègiques a seguir en els propers anys, vam engegar els canvis necessaris per aconseguir els objectius que ens havíem fixat".

Tomás recorda que "en menys d'un any, s'ha canviat el sistema de gestió, s'ha externalitzat el repartiment a les botigues i s'ha engegat una app de lliurament a domicili. Ara inaugurem nova seu, una de les més avançades en seguretat alimentària a escala mundial". L'espai es divideix en tres plantes hàbils per al treball d'oficina i producció, un pàrquing i un ampli terrat preparat per subministrar energia solar a tot l'edifici.

La planta inferior destaca pel seu celler natural, amb capacitat per emmagatzemar fins a 15.000 pernils mentre aconsegueixen el seu grau òptim de maduració. Aquesta planta també alberga l'àrea de control de qualitat, un espai concebut per adaptar-se als estàndards que fan únics a la marca i que ocupa més de 300 metres quadrats.

L'espai el completa una sala àmplia amb accés des de l'exterior, en el qual se situarà el centre de difusió de la cultura del pernil, un lloc de trobada dedicada a compartir el coneixement sobre el pernil amb grups escolars i visitants de tot el món.

Més informació
Enrique Tomás: "Per entendre Enrique Tomás, recomano agafar l'entrepà més dolent"
Avui et destaquem
El més llegit